Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'alcalde afirma que els pr˛xims mesos es visibilitzarÓ la feina feta durant el mandat
14/09/2018

A mÚs de les obres del Pere Badia hi ha moltes altres obres a punt d'executar-se

Torredembarra viurà uns mesos intensos d'obres a la via pública i actuacions de millora en diferents espais municipals. D'aquesta manera es visibilitzarà al carrer gran part de la tasca que ha fet l'equip de govern en els primers anys de mandat.

Es tracta d'un "boom" d'actuacions que des d'alguns sectors de l'oposició asseguren que es fan amb ànim de recaptar vots per a les pròximes eleccions municipals, que s'han de celebrar l'any vinent. Amb tot, des de l'equip de govern es posa de manifest que fins ara s'ha estat posant ordre i endreçant la vila a causa de la gestió feta en anteriors mandats. Asseguren que ara es veurà la feina feta fins al moment, que ha estat més interna i de despatxos. En canvi en aquests últims mesos de mandat es veurà com ja han avançat els tràmits per tirar endavant projectes importants.

Els rebaixos de voreres, l'asfaltat de carrers, la reurbanització de Pere Badia, la millora de l'accessibilitat la Casal Municipal o a la Zona Esportiva són alguns dels projectes en marxa. A aquests s'hi uniran previsiblement d'altres actuacions com la conversió de l'antiga carretera N-340 en via urbana al seu pas per la Torre o alguns altres canvis de vialitat que estan encara per definir.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft