Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Torredembarra exporta plats de dutxa arreu dĺEuropa
10/10/2018

Una empresa ubicada al polÝgon de los Roques Planes ha creat uns plats tous i insonors que es venen a hotels i residŔncies

Torredembarra exporta plats de dutxa arreu d’Europa. Una empresa ubicada al polígon de los Roques Planes ha creat un tipus de plats tous, flexibles i insonors que s’estan venent a decoradors, instal·ladors i hotels d'Anglaterra, França, Itàlia o Alemanya, entre d’altres.

Aquest projecte, sota el nom comercial d’Arandipur, va néixer fa vuit anys, quan un emprenedor saragossà, en Jorge Ruiz, va patentar aquest producte innovador que s’inspira en en materials del sector de l'automoció. El resultat són uns plats de dutxa on si cau un ou no es trenca i on l’aigua no fa soroll quan impacta.

L’empresa distribueix aquest original plat de dutxa de gamma mitja i alta que es fabrica exclusivament en una nau de recent creació a Torredembarra. Actualment comercialitza 5.000 plats l'any arreu del món. Amb una facturació que ronda el milió d'euros, el negoci creix entre un 20% i un 30% anualment.


El 90% de l’aquesta producció s’exporta. Jorge Ruiz destaca la bona acceptació que té aquest plat a molts països d’Europa gràcies a les seves característiques.

Ruiz, químic de 43 anys, també explica que va idear aquest plat que no existia abans al mercat arran de la crisi del sector de l’automoció, que té un gran pes a Saragossa. Pensava que podria tenir un gran èxit en espais com residències de la gent gran o hotels degut a la seva lleugeresa, prestacions i facilitat per a la instal·lació.

Aquest negoci ha viscut un creixement controlat, sense grans riscos, subcontractant tasques. Es va instal·lar a Torredembarra en una nau de 500 metres quadrats on fabrica amb motlles en 3D. Els reptes de futur se centren en la millora de l'estètica i d'instal·lació del producte. Que el client d'un hotel els truqui perquè també vol una de les seves dutxes és el major reconeixement que es pot tenir, assegura.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Espai PolÝtic
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft