Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Quatre empreses es presenten al concurs per a redactar el projecte de cobriment de la piscina
09/10/2018

Aquest Ús el primer pas per dotar d'un sostre a l'equipament, inaugurat fa dos anys

Un total de quatre empreses s'han presentat a la licitació per a la redacció del projecte de cobriment de la piscina nova de Torredembarra. El passat 6 d'octubre es va tancar el període per concórrer a aquest concurs que té un preu de sortida de 69.000 euros.

Aquest és el primer pas per dotar d'un sostre a l'equipament, inaugurat fa dos anys. Es tracta d'un dels grans projectes que té pendent l'Ajuntament després que el cobriment quedés aparcat en el moment de construir la piscina pel gran cost que suposava per l'economia de l'Ajuntament el projecte inicial.

Ara, després de fer un estudi tècnic per a realitzar una proposta més ajustada, des del govern local confien a poder veure completada la instal·lació aviat. El regidor d'Esport, Raül Garcia, es mostra content perquè quatre empreses optin a la redacció del projecte i per començar a veure "la llum al final del túnel" en el cobriment de la piscina.

El regidor no posa terminis sobre el projecte, que gestiona la Regidoria d'Urbanisme, per la complexitat que tenen processos de licitació com aquest. Assegura, això sí, que el cobriment de la piscina és una intervenció molt necessària que s'arrossega des de fa anys.

Segons apareix al plec de prescripcions tècniques, hi haurà diferents fases en les obres de reforma de la piscina i la primera d'elles servirà per fer la coberta, les dues piscines petites i la climatització. Una vegada s'adjudiqui el concurs, l'empresa tindrà dos mesos per fer la redacció del projecte.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft