Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament demana una soluciˇ immediata a l'enllaš entre l'N-340 i l'AP-7
10/10/2018

Rovira ja s'ha reunit amb la Generalitat i ara vol fer-ho amb la subdelegaciˇ

L'Ajuntament de Torredembarra demana una solució per la rotonda d'enllaç entre l'autopista i l'N-340, que també és una de les principals entrades al municipi.
A principis d'estiu, Foment hi va instal·lar unes tanques que deixen inutilitzada mitja rotonda. Amb aquesta mesura es volia agilitar l'accés a l'autopista des de la nacional. La contrapartida és que s'ha perdut l'entrada directa al poble des de l'AP-7. Ara els vehicles es veuen obligats a fer un tomb de gairebé 2 quilòmetres.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, creu que la mesura genera més problemes dels que soluciona. Per aquest motiu s'ha reunit amb representants de Trànsit i Mossos a la delegació del Govern a Tarragona. Ara bé, no hi havia representants de l'Estat, que és el titular d'aquestes carreteres, i per aquest motiu es demanarà una altra reunió a la Subdelegació.

Rovira creu que la millor solució seria habilitar un enllaç directe entre l'N-340 i l'AP-7 que no passi per la macrorotonda de Torredembarra. Creu que aquest es podria fer perfectament a la Mora, com ja s'havia plantejat fa temps.

De fet, el projecte de desdoblament de la nacional de la Móra a Torredembarra ja contempla un enllaç directe amb l'autopista. Però l'alcalde de Torredembarra creu que no es pot esperar que aquesta obra estigui acabada, sinó que cal buscar una solució immediata.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft