Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Les ordenances fiscals s'aprovaran en un ple extraordinari a finals de mes
10/10/2018

El govern ja ha elaborat les seves propostes i comenšarÓ a avaluar les de l'oposiciˇ

L'Ajuntament de Torredembarra celebrarà el ple extraordinari sobre les ordenances fiscals a finals d'aquest mes d'octubre. A falta de confirmació oficial, aquesta sessió es farà el dijous 25 d'octubre al matí, una setmana després del ple ordinari d'aquest mes.

Durant aquests últims dies, els partits de l'oposició han fet arribar les seves iniciatives a l'equip de govern que ara les ha d'estudiar. Segons ha detallat el regidor d'Hisenda, Josep Maria Guasch, entre aquesta setmana i la vinent acabaran de perfilar la seva resposta a aquestes propostes de la resta de grups municipals.

Guasch ja ha avançat que algunes de les modificacions proposades per l'oposició no seran incloses a les ordenances del 2019 que presentarà l'equip de govern. D'altra banda, sí que es mostra disposat a incloure algunes de les iniciatives que han rebut.

Pel que fa als canvis que té intenció de fer l'equip de govern, Guasch ha avançat que un dels més destacats anirà destinat a minimitzar la doble imposició que s'aplica als establiments del passeig marítim reduint la taxa que correspon a l'Ajuntament.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft