Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans proposa una rebaixa de la taxa d'ocupaciˇ de la via p˙blica
10/10/2018

TambÚ demanen un descompte en l'impost de circulaciˇ per als vehicles de menys cilindrada

Entre els partits que ja han presentat les seves propostes al govern hi ha Ciutadans. La formació taronja vol, per exemple, modificar la taxa d'ocupació de la via pública d'entrades i sortides de garatges o el servei de gestió de residus municipals.

En el primer cas, el de l'ocupació de la via pública, Ciutadans proposa abaixar l'impost de les terrasses tant pel que fa als de temporada com als mensuals. D'aquesta manera, asseguren que volen que es doni un impuls al comerç local. Ho ha explicat a l'Espai Polític d'Ona la Torre el regidor Toni Cruz.

Una altra de les propostes estrelles de Ciutadans és la reducció de l'impost de circulació per a aquells cotxes de baixa cilindrada i que són els més utilitzats. A canvi, proposen augmentar la taxa dels que tenen més cavalls fiscals, perquè són els que més contaminen.

Ciutadans també demana canvis en els preus públics d'activitats de cultura, amb un 75% de descompte per a famílies nombroses i monoparentals. També apunten que s'ha de regular millor la utilització dels horts de Can Dània.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Espai PolÝtic
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft