Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Acaba la temporada de platges a Torredembarra
10/10/2018

Aquest cap de setmana s'acaba el servei de socorrisme

Aquest cap de setmana, coincidint amb el Pont del Pilar, finalitza el servei de socorrisme a les platges de Torredembarra. Tot i que en principi la temporada baixa acabava el 30 de setembre, durant la primera quinzena d'octubre es manté un dispositiu mínim format per un coordinador i tres socorristes.

El centre neuràlgic d'aquest dispositiu es troba al punt de socorrisme de Baix a Mar i des d'allà es controlaran les platges. En aquests últims dies, els socorristes també s'estan encarregant de fer el tancament de la temporada pel que fa a redacció d'informes i balanços.

Des de la Policia Local, l'agent encarregat de platges, Jesús Molné, explica que a nivell general aquesta temporada ha estat marcada per la forta calor, l'elevada temperatura de l'aigua i també per la presència de molta gent a les platges.

Tot i que encara s'han d'acabar de perfilar les dades definitives, segons Molné en els dies més concorreguts, a les platges torrenques s'han arribat a acumular fins a 40.000 persones.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft