Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La hist˛ria del Baix GaiÓ del s XX es presenta aquest dijous a Torredembarra
10/10/2018

L'acte es farÓ a les 18,30 h a la biblioteca

El llibre sobre la història del Baix Gaià al segle XX es presentarà aquest dijous a la biblioteca Mestra Maria Antònia.
Aquest llibre, editat pel centre d'estudis d'Altafulla, és el resultat de deu anys de recerca de l'antropòleg torrenc Jordi Suñé. Amb un to marcadament divulgatiu, Suñé fa un repàs dels principals fets de la història contemporània dels onze municipis que conformen la regió del Baix Gaià.
S'hi reflecteix la radical transformació d'uns pobles, sobretot els de costa, que s'han apartat de la seva tradició agrícola i han viscut de ple l'arribada del turisme i l'expansió urbanística.
La presentació del llibre a Torredembarra està promoguda pel Centre d'Estudis Sinibald de Mas. El seu president Albert Bonet destaca l'esforç de concreció d'aquesta obra, que ajuda a entendre l'evolució recent del territori.

El president del Centre d'Estudis ha destacat que la presentació la guiarà l'historiador Lluís Català, que va ser mestre de Jordi Suñé.

La presentació de la Història del Baix Gaià al segle XX es farà a les 18,30 a la biblioteca.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carrer Major
I desprÚs
La Tarda Ús teva


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft