Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El govern proposa dedicar el romanent del 2017 al cobriment de la pisicina
11/10/2018

La proposta es debatrÓ al ple ordinari de la pr˛xima setmana

L'equip de govern proposa finançar el cobriment de la piscina municipal amb el romanent de tresoreria del 2017. S'hi destinarien 1,3 milions d'euros.

L'alcalde Eduard Rovira ha anunciat que aquesta proposta es debatrà en el ple ordinari d'octubre, que es farà dijous de la setmana que ve.
De moment, l'Ajuntament està en procés d'adjudicar la redacció del projecte per fer la coberta. S'hi han presentat quatre empreses, amb un preu de sortida de 69 mil euros. El projecte ha de contemplar la construcció dels dos vasos petits, encara pendents, el tancament del recinte amb una coberta que es pugui obrir a l'estiu i la climatització.

L'alcalde, Eduard Rovira, explica que han optat centralitzar tots els esforços en un únic projecte per simplificar els tràmits.

Rovira ha recordat que el romanent de 2016 es va repartir en múltiples projectes més petits. Remarca que, amb la nova aplicació de contractes públics, els processos s'han complicat, els departaments municipals estan col·lapsats de feina i per aquest motiu enguany s'ha optat per tirar endavant un únic projecte, més gran.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft