Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El conseller DamiÓ Calvet demanarÓ desbloquejar els desdoblaments de l'N-340 i N-240
11/10/2018

Fa vuit anys que la Comissiˇ dĺInfraestructures entre Generalitat i Foment no es reuneix

El conseller de Territori i Sostenibilitat afirma que serà exigent en la Comissió d’Infraestructures de dilluns que ve i reclamarà obres pendents com els desdoblaments de la N-340 i la 240.

Fa 8 anys que la Comissió d’Infraestructures, en què es troben Generalitat i Foment, no es reuneix. El conseller de Damià Calvet diu que hi reclamarà els diners pendents en la disposició addicional tercera de l’Estatut, que havia de paliar el dèficit d’inversions a Catalunya. Uns diners compromesos per llei, però que no han arribat.

Calvet assegura que serà exigent perquè es desbloquegin projectes molt necessaris com els desdoblaments de les nacionals 340 i 240 al seu pas per la demarcació de Tarragona.

El conseller també s’ha referit a les protestes dels camioners, que rebutgen el desviament obligatori per les autopistes. Calvet ha admès que la mesura no és del gust de tothom, però que en les pròximes setmanes s’introduiran alguns ajustos per minimitzar l’impacte en el sector.

El conseller ha recordat que les mesures aprovades per ara són temporals i que les definitives han de comportar tenir les infrastructures correctes. També ha reiterat que convé implantar el sistema de vinyeta per a la gestió de les autopistes.  

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft