Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El PDeCAT demanarÓ acabar amb la doble imposiciˇ al passeig marÝtim
12/10/2018

SerÓ en el ple d'ordenances, on tambÚ insistiran en rebaixar taxes al cementiri

El PDeCAT demanarà que es minimitzi la doble imposició que pateixen els establiments del passeig marítim per l’ocupació de la via pública. Aquest és un dels punts que es tractarà en el ple extraordinari d’ordenances que es farà a finals de mes.

Actualment, aquests establiments paguen impopstos a l’Ajuntament i a la Direcció General de Costes. Des del PDeCAT proposen que es redueixi la part que s’ha de pagar al consistori, una proposta que també es planteja l’equip de govern i que, per tant, sembla que tirarà endavant.

Joel Navas, del PDecAT i Unió, creu que la situació actual perjudica a comerços i restaurants de la zona.

D’altra banda, la seva companya Anna Magrinyà critica que l’equip de govern encara no s’hagi reunit amb els partits de l’oposició per debatre sobre les ordenances abans del ple.

Una altra de les propostes que fan des del PDeCAT i Unió fa referència a les taxes del cementiri municipal, que ja havien reivindicat en altres anys. 

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft