Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Les policies locals aposten per adaptar-se als canvis socials
07/11/2018

╔s una de les conclusions de les terceres jornades de mediaciˇ que s'han fet a Torredembarra

Les terceres Jornades de Mediació Policial de Torredembarra es tanquen avui amb el consens dels participants sobre la necessitat d'adaptar les policies municipals als canvis socials. És una de les conclusions a què han arribat la cinquantena d'assistents a una iniciativa que ha reunit a representants de cossos de seguretat de tot l'Estat.

Durant la jornada d'aquest dimecres han continuat les ponències com la de Francesc Guillén Lasierra, responsable de Projectes i Organització del departament d'Interior i jurista expert en criminologia. Guillén ha apuntat que les jornades han mostrat un gran nivell i que permeten veure la voluntat de transformar el servei públic que ofereixen les policies locals.

Des de la Universitat Jaume I de Castelló, Helena Pérez, que va oferir ahir una xerrada sobre la mediació des del punt de vista universitari, assegura que les policies són conscients de la necessitat de transformar-se en un cos al servei del ciutadà.

En aquest sentit, l'inspector en cap de la Policia Local de Puente Genil, Jesús Miguel García, destaca que els cossos policials han de ser partícips dels canvis socials i adaptar-se a les necessitats que demana la ciutadania. Creu que s'ha de modernitzar els models de treball de la policia per adaptar-los al segle XXI.

Des de Torredembarra, el sotsinspector en cap, Miquel Àngel Marchal, creu que la Policia local de la Torre és una de les referències en l'àmbit de la mediació a nivell català. Assenyala també la importància de promocionar la formació, que és una de les apostes que volen fer.

Recordem que aquestes terceres jornades també han servit per fer balanç del treball de la Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra, que durant aquest any ha atès 25 casos i n'ha resolt 16.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Tastets d'hist˛ria
I desprÚs
El Plan B


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft