Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
La primera fase de remodelació de l'antiga N-340 també inclourà l'enllumenat de la zona dels pàrquings
07/11/2018

En paral·lel es faran les voreres entre Passeig de la Sort i Renfe

La primera fase de reforma de l'antiga Nacional 340 també inclourà l'enllumenat de la zona dels Càmpings, entre Clarà i Nova Torredembarra. 
El regidor de Via Pública i Manteniment de Torredembarra ha remarcat que aquesta és una de les intervencions més necessàries per millorar la seguretat dels vianants. Per aquest motiu, s'ha decidit incloure-la en la primera fase de les obres que es preveu fer l'any que ve.
La regidora d'Urbanisme, Clara Solivellas, va avançar fa unes setmanes a Ona la Torre, que en aquesta primera fase es faran un carril bici i noves voreres des del Passeig de la Sort i l'estació.
Ara, el seu company de govern ha detallat que també contemplarà l'enllumenat del tram de l'antiga carretera més proper a Creixell.

Pino ha recordat que el projecte de reforma de l'antiga N-340 s'està fent de nou, perquè el primer que es va redactar, fa més d'una dècada, estava sobredimensionat i ha quedat desfasat, perquè no contemplava ni la pantalla verda al costat de la via del tren, ni el carril bici.

El regidor de Via Pública ha remarcat que el nou projecte és més realista i es podrà realitzar per fases a mesura que es disposin de recursos.

La primera fase ha d'estar llesta en menys d'un any, per tal de poder-la pagar amb una subvenció de 600 mil euros del ministeri de Foment.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I després
Tastets d'història


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft