Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
La prova de sirenes de risc químic es desenvolupa sense incidents
08/11/2018

Les del Camp de Tarragona han funcionat totes sense problemes

La prova de sirenes d'avís a la població per risc químic ha finalitzat satisfactòriament, sense cap incidència remarcable. L'única incidència s'ha produït a Martorell, on una sirena ha sonat parcialment i no ha completat el cicle per un problema de bateries.

Cada sis mesos Protecció Civil posa a prova la xarxa d'alerta química, amb un total de 86 sirenes ubicades en 38 municipis de Catalunya. Gairebé la meitat es troben en territori tarragoní.

Entre aquestes hi ha les instal·lades a les àrees d'influència als polígons químics nord i sud de Tarragona. Aquestes cobrreixen els municipis de Tarragona, Constantí, Perafort, la Pobla de Mafumet, el Morell, Vilallonga del Camp, els Garidells, els Pallaresos, la Canonja, Vila-seca i Salou.

Eli Llombart, cap del servei territorial de Protecció Civil a Tarragona destaca la importància de mantenir aquests simulacres.

El 112 ha rebut un total de 146 trucades vinculades al simulacre, la immensa majoria -en concret, 110- al Camp de Tarragona, la qual cosa evidencia que és una zona especialment sensibilitzada en el risc químic. Tres de quatre trucades rebudes provenen de Tarragona.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I després
Tastets d'història


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft