Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'entrada general per al festival Roca Foradada s'encareix un euro, per˛ hi haurÓ mÚs descomptes
08/11/2018

Amb les bonificacions es vol afavorir l'accÚs a persones amb menys recursos

El preu de les entrades generals dels concerts de la Roca Foradada augmentaran un euro, però en canvi s'aplicaran noves bonificacions a col·lectius més desafavorits. Així es va aprovar al ple extraordinari d'ordenances celebrat ara fa deu dies.
D'aquesta manera, es busca facilitar l'accés a les activitats culturals a aquells col·lectius amb menys recursos però també equiparar preus amb altres propostes similars que hi pot haver a la zona.
La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat en una entrevista a Ona la Torre que de cara a l'any vinent es començaran a aplicar bonificacions a persones aturades, jubilats o persones que reben la renda mínima d'inversió. D'aquesta manera esperen ajudar a universalitzar l'accés a la cultura.

D'altra banda, el preu general passarà de sis a set euros. Un augment que, segons explica, Núria Batet equipararà els preus de la Roca Foradada al de la resta de concerts que es fan durant l'any a la Torre. A més, Batet explica que, per la qualitat de les propostes, el preu que hi ha al cicle de la Torre és més baix que el que es pot trobar en altres municipis propers.

La regidora de Cultura també destaca que l'augment de l'entrada general permetrà que aquests diners que es recaptin de més es dediquin a millorar encara més les propostes que es fan.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft