Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Unes 250 vendes durant el Mercadet d'Intercanvi i Segona MÓ
04/12/2018

Era l'acte central de la Setmana de Prevenciˇ de Residus

Un total de 250 vendes i una trentena d'intercanvis es van realitzar el passat 24 de novembre en el marc del primer Mercadet d'Intercanvi i Segona Mà que es va fer a Cal Bofill. Són les dades que ha donat a conèixer l'Ajuntament sobre l'acte centre de la Setmana de Prevenció de Residus, que va tenir lloc del 19 al 25 de novembre.

Segons dades de l'organització, en el decurs del mercadet es van produir més de 250 vendes i prop de 30 intercanvis. El mercat també va incloure tot un seguit d'activitats complementàries com passi de documentals, taller de bicicletes i xerrada de la Xarxa-eco sobre moneda social.

A més, en el marc d'aquesta Setmana de Prevenció de Residus, la Regidoria de Sostenibilitat va impulsar a través de l'Associació Mediambiental la Sínia la realització de tallers de prevenció de residus a les escoles, on van participar uns 300 alumnes.

Aquesta activitat s'ha centrat en els embolcalls amb l'objectiu de continuar reduint la presència de l'alumini i augmentar la de les carmanyoles. I també en la promoció de l'ús de les cantimplores per evitar l'ús de les ampolles de plàstic d'un sol ús.

S'ha previst que aquests tallers es duguin a terme també a l'Institut Ramon de la Torre la setmana vinent.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft