Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Comenša la gimcana d'aparadors de Nadal
05/12/2018

Fins el 30 de desembre es poden buscar els objectes amagats als aparadors

La quarta edició de la Gimcana d'Aparadors de Nadal arrenca avui dimecres. Enguany hi participen una seixantena de botigues que han amagat objectes misteriosos, en els seus aparadors decorats ja amb motius nadalencs.
Durant les pròximes setmanes, els nens i nenes de 5 a 13 anys poden participar en la gimcana per descobrir aquests objectes amagats. Tenen temps d'omplir i presentar les butlletes fins el 30 de desembre. Els que trobin tots els objectes amagats participaran en un sorteig, que es farà el 3 de gener al pati del Castell.
Els comerços participants també optaran a premis. S'escollirà l'aparador més ben decorat, l'objecte amagat més original i la decoració més sostenible.
Aquesta iniciativa està organitzada de manera conjunta per les regidories de Joventut i Comerç, Indústria i Activitats.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft