Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament presenta dos projectes per reduir residus
05/12/2018

Un Ús per reaprofitar mobles i l'altra per reduir l'˙s d'envasos d'aigua

L'Agència de Residus de Catalunya ha concedit una subvenció de 26 mil euros a l'Ajuntament per finançar dos projectes, un d'ells relacionats amb el reaprofitament dels mobles i l'altra per fomentar l'ús de l'aigua de l'aixeta.
Aquestes dues iniciatives s'emmarquen en el Pla de Prevenció de Residus de l'Ajuntament. Amb aquesta subvenció, l'Agència de Residus de Catalunya finança el 75% del cost de les campanyes. La resta ho assumeix l'Ajuntament.

La principal actuació subvencionada és el projecte "No perdem els mobles", basat en la gran quantitat de residus voluminosos als quals es podria donar un nou ús i que acaben en els abocadors. Amb aquest projecte, que es començarà a aplicar aprofitant el nou contracte de la brossa, es vol donar un nou ús a tots aquells mobles i materials que siguin reaprofitables. El cost d'aquesta actuació és de 19.700,22 €. Amb aquesta mesura es preveu poder reduir en 50 tones el volum de residus a l'any.

La segona actuació subvencionable està en la línia de prevenció d'envasos. En concret, es vol estimular els bars i restaurants perquè ofereixin aigua de l'aixeta, convenientment filtrada i de forma gratuïta. Es farà una campanya informativa amb la voluntat d'arribar fins al 80% d'establiments de la Torre. S'hi destinaran 6.670 euros.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft