Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans demana explicacions sobre l'evoluciˇ dels nous contractes de la brossa i la neteja viÓria
05/12/2018

Les empreses que van perdre el concurs hi van presentar alĚlegacions

Ciutadans vol que l'alcalde Eduard Rovira expliqui al pròxim ple en quina situació es troben els contractes de la neteja viària i de la recollida d'escombraries. El principal partit de l'oposició ha registrat una pregunta per a la pròxima sessió, ja que oficialment no hi ha hagut cap canvi des que al ple del mes de setembre es va aprovar el dictamen de la mesa de contractació sobre les al·legacions de les empreses perdedores.

Ara, aquests dos concursos estan al Tribunal de Contractes del Sector Públic que ha de resoldre sobre aquestes al·legacions. Una vegada hi hagi una notificació d'aquest òrgan, i en cas que doni la raó a l'Ajuntament, aquest podrà aplicar ja els nous contractes.
Des de Ciutadans, però, volen que l'alcalde s'expliqui per la inacció dels últims mesos i si té previst posar en marxa alguna mesura per millorar el servei mentre que no s'apliquen els nous contractes. Javier Ramírez, regidor de Ciutadans, creu que el batlle hauria d'actuar d'alguna manera.

Ramírez creu que cal buscar una alternativa davant la paralització dels nous contractes i tem que s'arribi al final del mandat sense que es comencin a aplicar.

Des de Ciutadans també han recordat que estan a favor de les mesures que proposen els nous contractes i que suposaran una notable millora del servei.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft