Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament diu que s'han complert els terminis de les obres de Pere Badia
05/12/2018

La setmana que ve s'asfaltarÓ el carrer i quedaran per polir detalls i plantar els arbres

Les tasques de pavimentació de les voreres del carrer Pere Badia quedaran enllestides avui per tal de facilitar el trànsit de vianants durant els dies del pont de la Puríssima. Així ho han anunciat avui des de l'Ajuntament tot just el dia en què estava previst que acabessin les obres definitivament segons el calendari inicial amb el qual van començar els treballs al mes de setembre.

Les pluges d'aquesta tardor i alguns imprevistos com el soterrament d'un cablejat han fet que les obres pateixin un endarreriment que, des del govern consideren mínim.

Durant la setmana vinent, del 10 al 14 de desembre, es faran les feines d'asfaltat de tot el carrer i de pintura viària, una de les actuacions que no estaven previstes inicialment, però que finalment s'ha decidit abordar. Això implicarà que, mentre durin aquestes tasques, el trànsit de vehicles quedarà tallat en tot el carrer i no es podrà accedir als aparcaments de comunitats de veïns ni a les zones de càrrega i descàrrega.

L'alcalde Eduard Rovira ja va detallar aquest calendari en una entrevista a Ona la Torre la setmana passada.

 

Posteriorment, del 17 al 20 de desembre tindrà lloc la plantada de l'arbrat. Aquesta actuació també comportarà afectacions. Paral·lelament, aquests dies s'aniran instal·lant els elements de mobiliari urbà de manera que el 21 de desembre quedi el carrer totalment lliure.

Tot aquest calendari es va acabar de definir a principi de setmana, en una reunió a peu d'obra entre tècnics i representants municipals.

Les obres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia tenen un cost d'una mica més de 300.000 euros i més de dues terceres parts estan subvencionades a través del Pla d'Actuació Municipal de la Diputació de Tarragona.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft