Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Front com˙ al territori per reclamar millores en l'atenciˇ sanitÓria
10/01/2019

Representants polÝtics i de la Xarxa Santa Tecla demanen agilitzar les inversions a l'atenciˇ primÓria i l'ampliaciˇ de serveis

Els alcaldes del Pacte de Berà i altres batlles del territori han signat un document conjunt aquesta setmana per tal de fer pressió i reclamar millores en l’atenció sanitària al territori. Batlles o regidors de fins a onze municipis es van reunir dimarts al Vendrell per tal de demanar que s’agilitzin les inversions a l’atenció primària i l’ampliació de serveis.

A més, els alcaldes també demanen una reunió amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per tal de tractar directament aquestes demandes. A la signatura d’aquest acord també hi van assistir representants de la gerència de la Xarxa Santa Tecla.

Entre els alcaldes que van ser presents al Vendrell hi havia el de Torredemabarra, Eduard Rovira. Fa unes setmanes, després de reunir-se amb treballadors de la Tecla a Torredembarra i amb directius de l’empresa, ja va dir que calia obrir diversos fronts per tal de fer arribar les reclamacions a instàncies superiors. Un d’aquests fronts seria fent pressió des dels Ajuntaments.

Les reclamacions per millorar les condicions de l’atenció primària a la Xarxa Santa Tecla i més inversions per part de la Generalitat van néixer de les protestes que van començar a fer el passat estiu els treballadors dels CAP del territori. D’altra banda, segons informa el Diari de Tarragona, el Servei Català de la Salut, ha enviat recentment una carta a les gerències dels centres concertats per tal de detectar les principals necessitats.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft