Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Aprovat el calendari fiscal d’enguany
10/01/2019

L'IBI es podrà tornar a pagar en tres quotes

L’Ajuntament de Torredembarra ja ha aprovat el calendari fiscal d’enguany, és a dir les dates en què s’hauran de pagar els impostos municipals.

El més important és l’IBI. Com en anys anteriors es podrà pagar en tres quotes. Si es té domiciliat es cobrarà el 12 de juny, el 12 d’agost i l’11 d’octubre. Si s’opta per pagar-lo de manera presencial, els períodes per fer-ho comencen el 29 d’abril, el 28 de juny i el 30 d’agost. També hi ha l’opció de pagar-ho en una única quota, si es prefereix.

Es pot sol·licitar la domiciliació d’aquest tribut i el seu fraccionament fins el 13 de maig a l’oficina de BASE, al carrer Muralla.

En el cas de l’IBI de propietats rústiques, aquest es podrà començar a pagar el 28 de juny. Si es té domiciliat, la factura es passarà el 14 d’agost.

Pel que fa a l’Impost d’Activitats Econòmiques, que afecta només les empreses que més facturen, el període voluntari de pagament s’obrirà el 30 de juliol. Els rebuts domiciliats es passaran el 13 de setembre.

El calendari fiscal de Torredembarra també inclou les dates de pagament dels impostos relacionats amb els vehicles. L’impost sobre vehicles sobre tracció mecànica, que és el més general, es podrà començar a pagar el 29 de març. El 15 de maig es passaran els rebuts domiciliats.

Pel que fa a la taxa de la recollida de la brossa que paguen els particulars es passaran dues factures a l’any, junt amb el rebut de l’aigua. En el cas dels locals comercials, la taxa de la brossa es podrà començar a pagar el 30 de juliol i el rebut domiciliat es passarà el 13 de setembre.

 Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I després
Tastets d'història


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft