Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament millorarÓ els equipaments de la Policia amb la compra d'etil˛metres i nou material informÓtic
10/01/2019

S'invertiran un total de 38.000 euros

L’Ajuntament invertirà enguany 38 mil euros en millora de l’equipament de la Policia Local.

Les partides més importants, de 9 mil i 6 mil euros respectivament, corresponen a la compra de dos aparells per fer proves d’alcoholèmia. Un és un etilòmetre evidencial i l’altre, el més barat, un de mostreig.

En els pressupostos municipals també destaca una partida de 5 mil euros per comprar terminals de la Xarxa Rescat i una altra de 3 mil euros per adquirir un aparell per fer sonometries. A més, està previst comprar lectors de lectura de xips d’animals i radars de velocitat pedagògics.

El regidor de Governació, José Garcia, avançava a Ona La Torre la voluntat de comprar nous aparells per fer proves d’alcoholèmia. Garcia en parlava arran d’una notícia en què s’afirmava que a Torredembarra no hi havia els equips necessaris per fer les proves. Garcia ho va negar, va explicar que es feien tots els controls pertinents i que, a més, es previa millorar el servei amb nous aparells que es comprarien enguany.

Les inversions per a la Policia també inclouen partides per millorar l’equipament informàtic de la caserna. Es destinaran 4 mil euros a la compra de nous aparells i accessoris informàtics de control i 5 mil euros per adquirir un programari especialitzat per a l’activitat policial.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft