Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Diumenge es donaran a conèixer els guanyadors del Concurs de Pessebres
11/01/2019

Serà a les 12 del migdia a l’església de Sant Pere Apòstol

Aquest diumenge es donaran a conèixer els guanyadors de la quinzena edició del Concurs de Pessebres de Torredembarra - Memorial Mossèn Anton Morell. El lliurament de premis es farà a les 12 del migdia a l’església de Sant Pere Apòstol.


Aquest concurs s’ha convertit ja en una tradició nadalenca a la Torre. La presidenta de l’Associació de Pessebristes de Torredembarra, la Trini Ortega, apunta que durant tots aquests anys ha canviat poc el contingut dels pessebres, però que sí que ho han fet els materials i tècniques emprades per a realitzar-los.


El concurs consta de dues categories. Una d’infantil i l’altre d’adults, en la qual es tindran en compte els elements artístics, com l’ambientació i la perspectiva, i els tècnics, com la il·luminació o els acabats. A més, als pessebres ha d’haver-hi almenys tres escenes bàsiques: el Naixement, l’arribada dels Reis i l’Anunciació als Pastors.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I després
Tastets d'història


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft