Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
A punt l'Operaciˇ Igl˙ per les baixes temperatures
11/01/2019

A Torredembarra de moment no ha calgut lĺactivaciˇ del protocol

Les baixes temperatures posen en guàrdia els serveis d'Acció Social i Protecció Civil.

A Tarragona l'Ajuntament ha activat aquest dijous la fase d’emergència de l’Operació Iglú davant la previsió de baixada de temperatures a zero graus, segons l’avís emès pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT). La finalitat del dispositiu és protegir la salut i la integritat física de les persones sense sostre que es detectin a la via pública. A totes se’ls oferirà allotjament i, en cas que algú no vulgui ser allotjat, li facilitaran mantes i aliments calents.

El consistori tarragoní garanteix que l’oferta d’allotjament a les persones sense sostre es mantindrà mentre les baixes temperatures puguin suposar un perill greu per a la salut i la integritat física.


A Torredembarra de moment no ha calgut l’activació del protocol que coordinen des del Departament de Protecció Civil en col·laboració amb la Regidoria d’Acció Social. El responsable de Protecció Civil a la vila, Ricard Garcia, ha puntualitzat que hores d’ara no han detectat cap persona sense sostre als carrers que requereixi d’atenció. Tot i així, en cas de rebre un avís del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, l’Ajuntament disposa de vehicles, mantes i el personal i material necessaris per implementar els protocols d’una possible Operació Iglú.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
100 % Esports
I desprÚs
Tastets d'hist˛ria


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft