Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Suspesa la cerca de Ramon García fins que no es trobin nous indicis
29/12/2016

L’home de 53 anys va desaparèixer dissabte a la Pobla de Montornès

La recerca de Ramon García, el veí de La Pobla de Montornès desaparegut, s'ha suspès sense èxit fins que es trobin nous indicis. Així ho han informat els Bombers de la Generalitat, que ahir van desmuntar el dispositiu muntat al municipi. Els equips d'emergència de la zona l'han estat buscant durant tres dies consecutius.

En Ramon García té una discapacitat intel·lectual del 65% i es va perdre el 24 de desembre a la tarda. La recerca s'ha centrat aquests des del seu domicili a la urbanització Castell de Montornès, a més de les principals pistes forestals i camins rurals. S'ha fet extensiva també per diferents carreteres entre La Pobla de Montornès, Roda de Berà, Bonastre, Salomó, Vespella, Nou de Gaià, Riera de Gaià i Torredembarra.

En el dispositiu de recerca hi han participat dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, Policies Locals, Protecció Civil i voluntaris. També hi ha pres part la Unitat de Rescat Caní K9 de Creixell.
¡
L'home desaparegut vivia amb la seva mare i no se sap valdre per si mateix, tot i que cada dia tenia la rutina de sortir a caminar, matí i tarda. Qualsevol persona que tingui alguna informació sobre l'home, pot trucar al telèfon d'emergències 112.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I després
iCat FM


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft