Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La segona Regata Illes Columbretes se celebrarÓ del 28 al 30 d'abril
12/04/2017

El punt de sortida serÓ el Port de Torredembarra, que organitza la competiciˇ

El Port Torredembarra organitza la segona edició de la Regata Illes Columbretes que se celebrarà entre el 28 i el 30 d’aquest mes d’abril. Enguany hi haurà dues regates diferents: una versió més llarga fins a les Illes Columbretes i una altra curta fins al far de Tortosa.

La regata llarga començarà el divendres 28 amb el registre de participants entre les 10 del matí i les 2 de la tarda. A les 4 de la tarda hi haurà la reunió de patrons i el senyal d’atenció es donarà a les 17.25 hores.

A més, durant l’entrega de premis es realitzarà el sorteig de diferents serveis i materials dels patrocinadors i col·laboradors. Els iots inscrits tindran amarrador gratuït al Port de Torredembarra entre el 22 d’abril i el 7 de maig.

El període d’inscripcions finalitzarà el 26 d’abril a les sis de la tarda. Es pot trobar més informació al web del port: www.port-torredembarra.esBusques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft