Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Costa Daurada tanca la Setmana Santa amb un 90% d'ocupaciˇ
18/04/2017

Bon balanš turÝstic grÓcies al bon temps, Ferrari Land i diverses competicions esportives

Els establiments turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre tanquen la Setmana Santa registrant una bona ocupació, sobretot entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. El bon temps, la inauguració de Ferrari Land, la reobertura de Port Aventura o la celebració de diversos esdeveniments esportius són les causes del bon balanç d'enguany.

En total, s'ha registrat un 90% d'ocupació des de divendres 7 d'abril i que s'aproxima al 95% si només es tenen en compte els dies forts de la Setmana Santa.

Eduard Farriol, president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda explica que l'ocupació des de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua ha estat molt semblant a la de l'any anterior. On més ha crescut és en els primers dies de festa i també destaca que enguany s'han fet més reserves anticipades.

Pel que fa als càmpings, gràcies al fet que la Pasqua ha caigut més tard i la bona climatologia, l'ocupació ha estat gairebé total en els bungalous i al voltant del 60% en parcel·les a partir de Divendres Sant. Els perfils dels visitants continuen sent els de sempre, provinents del mercat nacional. També destaca la presència de turistes francesos i d'esportistes que han vingut amb les seves famílies per participar en diverses competicions, tal com destaca Farriol

La Costa Daurada ha obert 65 hotels, 20 més que l'any passat, amb unes 35.000 places a Salou, Cambrils, Vila-seca i la Pineda.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft