Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Primera reuniˇ de la comissiˇ que ha de modificar el reglament de participaciˇ ciutadana
20/04/2017

La CUP ha impulsat la seva creaciˇ i es tornaran a reunir el 3 de maig

La Comissió per a la modificació del reglament de participació ciutadana ha celebrat avui la seva primera reunió a l'Ajuntament de Torredembarra. Ho ha fet a instàncies de la CUP, després que aquesta formació assumís la presidència de la comissió davant, segons diuen, el silenci i les excuses de la resta de grups municipals.

El regidor Toni Sacristán explica que en aquesta primera trobada no s'ha fet encara cap proposta concreta, perquè la resta de grups necessitaven més temps per preparar-les. Això sí, s'han citat per al pròxim 3 de maig en una segona reunió on ja es presentaran les propostes i elaboraran un document base. Sobre aquest text treballaran per modificar el reglament de participació ciutadana.

El regidor cupaire destaca que a la reunió d'ahir van assistir tots els grups municipals excepte Avui Democràcia. Sacristán també posa de relleu les bones intencions que mostra la resta de formacions encara que comenta que de moment només hi ha paraules i intencions.

Sacristán recorda que la CUP va presentar una moció per fer el nou reglament de participació ciutadana ja fa un any i que han pres la iniciativa sobre una mesura que no és competència seva.

Entre les propostes que la CUP farà a la comissió hi ha la recuperació de la regidoria de participació, consultes populars amb caràcter vinculant, pressupostos participatius, assemblees de barri i un consell de la vila.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Tarda Ús teva
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft