Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ve´ns i comerciants es queixen per la reforma del carrer Pere Badia
20/04/2017

Han presentat 50 signatures en contra del projecte a travÚs de Ciutadans i Avui DemocrÓcia

Un grup de veïns i comerciants de Torredembarra han presentat 50 signatures en contra del nou projecte per al carrer Pere Badia. Ho han fet a través dels grups municipals de Ciutadans i Avui Democràcia, que han traslladat la proposta a l'alcalde adjuntant les firmes.

Segons apunten des de Ciutadans en una nota de premsa, els veïns demanen que s'arreglin les voreres respectant l'amplada de la calçada i les zones d'aparcament, tal com existeixen fins ara.

El regidor Javier Ramírez, proposa realitzar reunions o trobades entre comerciants, veïns i l'equip de govern per tal d'informar, debatre, arribar a un acord i explicar realment quin és el projecte que es vol realitzar.

El regidor de Ciutadans assegura que la iniciativa ha sortit dels mateixos comerciants i veïns, que li van fer arribar les queixes a ell personalment. Segons explica, li van demanar que fessin arribar la queixa a l'Ajuntament.

Els veïns i comerciants que han signat la petició consideren que el nou 'projecte Pere Badia' provocaria problemes de mobilitat que tindrien un efecte negatiu en l'economia dels comerços i afectaria la disponibilitat de places d'aparcament per als veïns.

L'Ajuntament de Torredembarra vol remodelar les voreres del carrer Pere Badia i ampliar-ne una d'elles. L'objectiu és convertir la via en una prolongació de l'eix comercial.

Segons assegura el regidor de Manteniment i Via Pública Vale Pino, la reforma que vol posar en marxa el consistori costarà uns 200.000 euros. Ho explicava a finals del mes de març a l'espai La Casa de la Vila d'Ona la Torre.

L'Ajuntament ja ha encarregat la redacció del projecte per tal de poder-lo presentar a la línia d'ajuts del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Segons explicava l'alcalde Eduard Rovira a principis d'abril, els diners de l'ens provincial arribarien a finals d'any i les obres es realitzarien l'any que ve.

Amb la subvenció de la Diputació, l'Ajuntament espera cobrir el 95% del cost de l'obra. El govern decidirà en les pròximes setmanes si, finalment, el projecte del Pere Badia s'incorpora en les inversions d'enguany, tal com proposen els regidors de Via Pública i Urbanisme.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft