Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Josep Maria Guasch creu que amb la reforma del Pere Badia els comerciants sortiran guanyant
21/04/2017

Un grup de ve´ns i comerciants havien protestat pel projecte de l'Ajuntament

El regidor de Sostenibilitat i Comerç, Josep Maria Guasch, ha defensat el projecte de remodelació del carrer Pere Badia que vol posar en marxa l'equip de govern. Ho ha fet després de la recollida d'una cinquantena de signatures que van fer veïns i comerciants de la zona per queixar-se dels canvis que es volen fer.

Guash ha explicat en una entrevista a l'espai La Casa de la Vila d'Ona la Torre que en el cas del Pere Badia hi ha gent que vol fer la via completament de vianants i altres que prefereixen que es quedi com està. El regidor assenyala que han buscat un projecte a mig camí entre les dues opcions. Destaca que només s'ampliarà una vorera i que el canvi serà beneficiós pels comerços.

Una de les queixes dels comerciants signants és la pèrdua d'algunes places d'aparcament. Guasch creu que això no suposarà cap perjudici pels establiments comercials de la zona.

El projecte de reforma del carrer Pere Badia suposarà una inversió de 200.000 euros. L'Ajuntament està pendent de decidir si l'inclou a les inversions d'enguany. La queixa de veïns i comerciants la va fer arribar a l'Ajuntament els grups municipals de Ciutadans i Avui Democràcia.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'entrevista
I desprÚs
La Torre al dia


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft