Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament disposat a sancionar les empreses que tallin el subministrament elŔctric sense comunicar-ho
24/11/2016

LluÝs Su˝Ú demana a la Generalitat que estableixi un protocol clar per aplicar la llei de Pobresa EnergŔtica

El tinent d'alcalde d'Acció Social demana a la Generalitat que millori el protocol per aplicar la Llei de Pobresa Energètica.

Lluís Suñé afirma que els Ajuntaments s'estan trobant amb poques eines, una situació agreujada pel fet que la llei es troba en part impugnada pel Constitucional.

El portaveu de l'ABG explica, a més, que les negociacions amb les empreses subministradores es compliquen, perquè aquestes s'emparen en l'ambigüitat de la llei.

Per aquest motiu demana al Govern català que ajudi als Ajuntaments fent un protocol que permeti aplicar la llei de pobresa energètica de manera efectiva.

El tinent d'alcalde d'Acció Social assegura que la voluntat de l'equip de govern és començar a sancionar les empreses que tallin el subministrament, sense haver informat prèviament el consistori.
En paral·lel, l'Ajuntament s'està posant en contacte amb totes les famílies que tenen factures impagades, per tal que l'any que ve es puguin acollir a les línies d'ajuts que existeixen.

Lluís Suñé ha insistit a sancionar les empreses que no compleixin la llei. Diu que les negociacions ja han començat i que SOREA és, de moment, qui està posant les coses més fàcils.

De fet, amb SOREA hi ha reservat un fons econòmic per poder cobrir factures impagades. També s'està negociant la instal·lació de comptadors socials per tal de garantir el subministrament mínim a les famílies sense recursos.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft